Friday, 3 February 2012

Kenangan yang tidak dapat dilupakan :')
Asslamualaikum , salam satu Malaysia ! 2 Feb 2012 adalah hari yang paling sedih utk aku n Scion Zealous. Sedih sangat sampai budak lelaki pon nangis. Nak tau kenapa? hmmmm, selama 3 tahun lebih kami berkenalan, berkawan,bersedihan, ber-serious-an dan bergelak ketawa, akhirnya terpisah jugak.Ya, 89 orang je yang stay kat maktab, yang lain farewell. ada yang pindah Jasin, kuala lipis, langkawi, k. terrengganu, muadzam shah, and pasir salak. ramai gila pergi :'( Tak sanggup ak bayangkan takdek dorang dalam maktab. suasana dulu mesti dah takde dah. Especially, untuk Hanim, Ada, Uja , Nazrin and Sufi (takde dah orang sama birthday kat maktab). Mesti ak rindu gila2 nak mampos kat korang. Takpe , malam2 sbelum tidur kita halo2 ya? :D assalamualaikum~