Sunday, 22 January 2012

Loser's paveway..

Dua orang yang menemui THE LALUAN LOSER~
Laluan Loser . Dicipta oleh Deana and muahhh . Haha,  Sbenarnya jalan ni adalah antara laluan yang paling busuk di dunia!!! ceh, takde la di dunia, kat maktab la. Laluan ini terletak di sbelah kanan Cafe maktab kami.Kitorang sanggup go all the way through the other side of the cafe just untuk mengelakkan diri daripada lalu kat tempat yang berbau itu . Sungguh tidak memberangsangkan (tiba-tiba) Walaupun busuk, tapi lepas morning call orang ramai tetap akan lalu situ. EEEE, geli. Kitorang cakap sesiapa yang lalu situ adalah loser. Agak kejam, I know. BUT , i'm not saying that kitorang tak pernah lalu situ. HAHA, kadang-kadang kalau lambat evening call, nak cepat. Kitorang TERPAKSA lah lalu kat situ. haaaaa, nak pengsan dah masa tu. fuhh~ Tapi , demi cikgu wan mee, ktorang sanggup ! Nak tau kenapa busuk ? emm, sebab kak Ila gi letak semua sampah kat situ plus, kat situ ada longkang and plus, laluan tu teramatlah sempit.Walau apa pun, kami sayang maktab , PEACE YAWW :D

1 comment:

  1. haha..aku ingat lg sejarah pasal laluan loser !!!

    ReplyDelete